A apărut primul trailer pentru “Jurassic World”

După ce duminică am primit un mic teaser pentru Jurassic World, iată că a apărut şi primul trailer care ne oferă o imagine puţin mai extinsă asupra celui mai tare parc de distracţii din lume. Şi totuşi, chiar şi după 20 de ani, tot nu e o idee bună să clonezi dinozauri.

Primul minut din trailer ne arată imagin idilice şi aproape ne convinge de faptul că totul e în regulă şi nimic rău nu se poate întâmpla de data asta. Astă până vedem un rechin folosit probabil pe post de mic dejun al campionilor pentru un imens dinozaur subacvatic. Apoi aflăm că oamenii de ştiinţă au reuşit să creeze primul hybrid midificat genetic, punct în care ne cam poutem da seama ca totul o va lua razna în parc. Nu degeaba reacţia lui Chris Pratt la aşa veste e “You just went and made a new dinosaur? Probably not a good idea” şi tind să fiu de accord cu el.

Filmul este scris şi regizat de Colin Trevorrow, Derek Connoly este co-scenarist, iar Steven Spielberg e producător executiv. Jurassic World va fi lansat pe marile ecrane la începutul verii lui 2015.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim