Noi zvonuri despre „Batman v Superman”

Zvonurile din jurul filmului Batman v Superman: Dawn of Justice circulă încă de la apariţia ştirei despre un film care îi pune faţă în faţă pe cei doi supereroi, iar acum mai avem câteva zvonuri legate de super-producţia celor de la Warner Bros. programată pentru lansare anul viitor.

În primul rând, avem un zvon despre Lex Luthor, interpretat în film de Jesse Eisenberg. O sursă a celor de la Batman News l-au văzut pe actor pe platoul LexCorp în aceste zile şi se pare că Lex Luthor nu va fi chel, dar nu are nici măcar freza obişnuită a lui Eisenberg. Se pare că îşi poartă părul puţin mai mare, lăsat în vânt şi că culoarea e un blond mai închis. Pe deasupra, s epare ca mainerismul lui Eisenberg este cel al unui tip de 20 şi ceva de ani care bagă în el băuturi energizante toată ziua. Totuşi, scenele filmate acum se pare că vor apărea spre începutul filmului, deci s-ar pute aca totuşi să-l vedem pe Lex Luthor şi chel.

Un alt zvon ce circulă zilele astea este despre rolurile pe care le vor interpreta în film Holly Hunter şi Tao Okamoto. Se pare că rolul lui Hunter este ori cel al lui Leslie Thompkins ori un personaj asemănător cu Leslie Thompkins, care se pare că va fi sentor. Okamoto o va interpret ape Mercy, asistenta lui Lex Luthor. Personajul a apărut initial în serialul animat Superman din 1996, dar apoi şi-a făcut apariţia şi în benzile desenate. Inteligentă şi antrenată în luptă, ea este de asemenea şi bodyguard-ul lui Lex.

Un alt zvon cu legătură tangenţială cu filmul spune că vom avea un film de sine stătător cu Batman-ul lui Ben Affleck, film care se va lansa în 2019.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim