Robert Downey Jr. îl va aduce pe Iron Man în “Captain America 3”

Se pare că după multe zvonuri care înconjoară următoarele filme ale celor de la DC Comics, începând cu Batman v Superman: Dawn of Justice, ne vin informaţii şi de la cei de la Marvel, care păreau să aştepte lansarea următorului lor film The Avengers: Age of Ultron.

Am avut parte de multe speculaţii despre faptul că Robert Downey Jr. vrea să renunţe la Iron Man când îi expiră contractul pe care îl are cu cei de la Marvel, care presupune ca el să mai apară în The Avengers: Age of Ultron şi Avengers 3. Au existat şi speculaţii despre un posibil Iron Man 4, însă atăt Downey Jr. cât şi Marvel au negat că ar exista în acest moment planuri pentru un al patrulea film din serie. Ei bine, cei de la Variety ne anunţă că Robert Downey Jr. este foarte aproape de a semna pentru un nou film în care să îl aducă pe ecrane pe Tony Stark / Iron Man.

avengers_downey_new

Şi spre mirarea tutror, noul în film pentru care negociază actorul nu este Iron Man 4, ci surpriză, Captain America 3. Se pare că iniţial rolul său în film trebuia să fie unul destul de redus, însă după negocierile asupra plăţii, având în vedere că Downey Jr. a solicitat un contract asemănător celui pentru The Avengers, se pare că rolul său a crescut simţitor ca timp şi ca importanţă. Se pare că filmul va aduce pe ecrane povestea Civil War care a apărut în revistele Marvel în 2006-2007. În Civil War vedem o confruntare între Tony Stark şi Steve Rogers în momentul în care guvernul SUA introduce o lege prin care toţi super-eroii sunt obligaţi să se înregistreze într-o bază de dateşi să îşi dezvăluie adevărata identitate, iniţiativă pe care Tony Stark o susţine în timp ce Steve Rogers o consideră un atentat la libertăţile civile. Urmează o confruntare între cei doi pentru ca apoi Căpitanul să fugă pentru a evita arestarea. Această poveste îl transformă pe Stark într-un fel de erou negativ al viitorului film în caz că se merge în această direcţie, lucru ce va avea un impact puternic asupra filmelor următoare din Universul Marvel.

Câteva informaţii ce trebuie ştiute despre povestea din seria de reviste Civil War a lui Frank Miller: în această poveste apar mult mai mulţi super-eroi decât Captain America şi Iron Man cvare sunt forţaţi să aleagă o parte sau alta. În reviste, Nick Fury, Spider-Man, Daredevil şi Captain America sunt împotriva iniţiativei guvernului, în timp ce Iron Man, Black Widow, Ant-Man, She-Hulk sau Mr. Fantastic susţin această iniţiativă. Va fi interesant de văzut cum vor aborda această poveste cei de la Marvel, căci ar trebui să ai destui super-eroi în film pentru a da senzaţia cât mai reală de război, plus că Spider-Man sau Fantastic Four au şanse minime să apară având în vedere că drepturile pentru personaje nu sunt la Marvel. Tony Stark este eroul negativ al poveştii, având în veder că susţine iniţiativă guvernului şi devine purtătorul de cuvânt al cauzei. Dr. Strange şi Ant-Man sunt personaje în această poveste, iar faptul că fiecare dintre cei doi va avea propriul lui film în viitorul apropiat ne face să credem că îi vom vedea şi în adaptarea Civil War. Încă ceva: în seria de reviste Steve Rogers este asasinat.

Captain America 3 va fi regizat tot de Joe şi Anthony Russo, cei care au regizat şi Captain America: The Winter Soldier. Cei doi lucrează momentan la scenariu alături de Christopher Markus şi Stephen McFeely.

Sursa foto:Nerdist.com

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim