Războiul Stelelor: Episodul VII –detalii oficiale

După multe luni de zvonuri care mai de care mai aproape sau mai departe de adevăr, în sfârşit încep să apară informaţii oficiale despre următorul film din seria Războiul Stelelor.

Star Wars

Se pare că acţiunea din Episodul VII va avea loc la 30 de ani dupa evenimentele din Întoarcerea cavalerului Jedi, va avea personaje principale noi, însă vor apărea şi unele personaje familiare. Deşi existau zvonuri că scenariul ba este ba nu este gata, se pare că producţia noului film va începe în luna mai a acestui an, deci totul intră în linie dreaptă de acum.

În privinţa distribuţiei, momentan există zvonurile că Lupita Nyong’o, din 12 ani de sclavie şi tânărul actor John Boyega ar fi în rolurile principale, în timp ce Adam Driver, cunoscut din serialul HBO Girls, ar fi principalul antagonist al filmului.  Iar având în vedere că acţiunea are loc la 30 de ani după seria originală, e clar că şi unii dintre cei ce au jucat în primele trei filme vor putea reveni în universul Războiul Stelelor.

Sursa: Total Film

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim