De la “Rambo” la “Alien”, avem aici ştirile începutului de an

După două săptămâni de concedii şi distracţie, revenim la programul nostru de zi cu zi şi ne-am gândit să facem o recapitulare a ştirilor din lumea filmului apărute în această perioadă, pe care e posibil să le fi pierdut la momentul apariţiei lor.

Sylvester Stallone a dezvăluit via Twitter că următorul său proiect va fi Creed, spin-off-ul seriei Rocky (detalii AICI), iar după acesta va trece la a cincea şi ultima parte a seriei Rambo intitulată Last Blood: Rambo. Mai multe detalii nu au fost dezvăluite, aşadar rămânem momentan la ceea ce vă spuneam vara trecută despre această ultimă parte a seriei.

A treia parte a trilogiei Hobbitul a dominat box-office-ul mondial pentru a patra săptămână şi a ajuns la încasări de peste 700 milioane $ în toată lumea (puteţi vedea AICI cum s-a descurcat filmul în box-office-ul românesc).

Ca în fiecare an, cu cât ne apropiem de sezonul în care vom afla cele mai bune filme ale anului ce a trecut, ne apropiem şi de decernarea celebrelor premii Zmeura de Aur, premiile pentru cele mai proaste filme de la Hollywood. Deşi votarea pentru aceste premii este în plină desfăşurare, cei de la GoldDerby.com au intrat în posesia unei liste scurte a filmelor propuse pentru aceste premii. Pe listă găsim filme ca A Million Ways to Die in the West care apare cel mai des pe listă, dar şi Trancendence, The Interview, Sex Tape sau Legend of Hercules. Pentru lista complete, intraţi pe linkul de mai sus.

Sam Raimi, regizorul trilogiei Spider-Man, a declarat într-un interviu acordat celor de la Nerdist că probabil partea a treia a trilogiei a suferit din cauză că a adăugat anumite personaje în care nu a crezut pentru a ridica ştacheta după succesul lui Spider-Man 2. Raimi nu a fost un fan al personajului negativ Venom, care i-a fost impus de cei de la Sony din cauză că avea mulţi fani printre tineri. De altfel cei de la Sony vor produce un spin-off al noii serii The Amazing Spider-Man care îl va avea pe Venom în prim-plan.

Cei de la Variety au confirmat că următorul film al regizorului Pedro Almodovar va fi drama Silencio, un film produs de compania El Deseo din Madrid, companie fondată de Almodovar şi de fratele său. Filmul este o dramă care “va reveni la cinema-ul femeilor, cu protagoniste puternice.”

Cei de la Marvel au lansat primul teaser în marime normală pentru Ant-Man, înainte de lansarea primului trailer din data de 6 decembrie, în timpul difuzării primului episod al serialului Agent Carter produs tot de cei de la Marvel, serial care o are în centru acţiuni pe Peggy Carter. Aveţi teaser-ul mai jos:

Neill Blomkamp (regizorul District 9, Elysium) a pus pe contul său personal de Instagram câteva imagini dintr-un proiect defunct la care a lucrat, proiect pentru o a cincea parte a seriei Alien. Din ce vedem în imaginile postate de regizor, imagini realizate de artistul Geoffroy Thoorens, am fi putut avea un film care să continue cu succes seria. Iată mai jos câteva din imaginile postate de Blomkamp:

10852778_836336613091046_530138078_n 10852833_396915260474242_498638302_n 10860021_1004741409542578_696393604_n (1) 10890506_327553757454276_1937848591_n

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim