Noutăţi de la San Diego Comic-Con 2014

Iubitorii filmelor şi serialuelor aşteaptă în fiecare an cu sufletul la gură să înceapă celebra convenţie San Diego Comic Con. La bază o convenţie pentru iubitorii benzilor desenate, în fiecare an este luată cu asalt de echipe ale marilor blockbustere de la Hollywood sau ale serialelor tv.

Nici anul acesta nu a făcut excepţie, şi în week-end-ul care tocmai a trecut am avut parte de multe ştiri, imagini, postere, interviuri care au în centrul lor filmele care urmează să se lanseze în perioada următoare. În acest articol vă vom arăta câteva noi trailere apărute pentru blockbusterele celei de a doua jumătăţi a acestui an şi ale începutului de 2015. De la Mad Max: Fury Road până la Sin City sau Hunger Games, avem mai jos pentru voi imagini şi informaţii proaspete şi le vom lua pe rând.

Pentru început, să vedem ce am aflat despre viitoare proiecte. Pentru început, s-a anunţat că James Gunn va regiza filmul Guardians of the Galaxy 2, dar regizorul a făcut o altă declaraţie interesantă. Se pare că acesta i-a spus lui Kevin Fiegle, boss-ul de la Marvel, că ar mai avea în minte un nou film despre Thunderbolts, o altă echipă de super-eroi care a început ca o echipă de răufăcători pozând în super-eroi. Se pare că dacă Guardians… va merge foarte bine, Feigle l-a asigurat pe Gunn că va pute face orice va vrea el, aşa că rămâne să vedem ce se va întâmpla mai departe.

Am mai aflat că Quentin Tarantino se gândeşte să facă un film SF. Dar nu va fi următorul lui film. Acesta rămâne The Hateful Eight, lucru confirmat până la urmă şi de regizor, după ce Kurt Russell a declarant că filmările pentru film vor începe în 2015.

Cei de la Legendary au anunţat până la urmă care va fi proiectul ţinut secret până acum, pe care îl vor lansa în 2014. Se pare că va fi un film despre King Kong, dar şi mai interesant, despre Skull Island, insula de pe care provine Kong.

Iar acum să trecem la piesele de rezistenţă. Imaginile cu care v-am tot ameninţat. Le aveţi mai jos într-o ordine aleatorie:

BATMAN v SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE

Cei de la Warner Bros. au dezvăluit la Comic Con o poză cu Gal Gadot în costumul Wonder Woman. Apoi au fost nişte imagini din film, dar care însă au dispărut între timp, probabiul nefiind pentru promovare online. Mai jos aveţi poza cu Wonder Woman.

wonder-woman

MAD MAX

Tot cei de la Warner Boros. au dezvăluit 3 minute de imagini din filmul Mad Max: Fury Road, iar din reacţia publicului aflat în Hall H, se pare că vom avea un film pe cinste. AICI găsiţi câteva poze şi detalii despre film.

SIN CITY: A DAME TO KILL FOR

Tot în acest week-end Robert Rodriguez, Frank Miller şi o parte din distribuţie au luat cu asalt Hall H pentru a arăta danilor imagini din Sin City: A Dame to Kill For. Vedeţi şi voi mai jos un trailer red band, ceea ce înseamnă că nu e nimic tăiat sau cenzurat în aceste iamgini. Enjoy!

HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES

Tot la Comic-Con am primit un mic teaser pentru Hobbit: The Battle of the Five Armies, care are o distribuţie incendiară. Mai jos aveţi teaser-ul de 18 secunde. Astăzi se pare că ar trebui să apară şi un teaser-trailer pentru film. Cum apare, îl veţi găsi aici în articol şi pe pagina noastră de facebook.

A apărut şi teaser-trailerul mult aşteptat:

THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY PART 1

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim