Noi imagini din “Mad Max: Fury Road” cu Tom Hardy şi Charlize Theron

Cei de la Entertainment Weekly au dezvăluit noi imagini din noul film Mad Max: Fury Road, în care Tom Hardy preia rolul iconic făcut de Mel Gibson în anii ’80.

Pe lângă Tom Hardy în acţiune îi mai vedem în poze pe Nicholas Hoult, pe care l-am văzut cel mai recent în X-Men: Days of Future Past în rolul lui Hank McCoy/Beast, cu o înfăţişare în care cu greu îl recunoaştem, apare şi Charlize Theron în rolul Furiosa. Pe lângă personaje, în aceste imagini mai apar şi nişte superbe vehicule de deşert, într-un decor în care se simt ca acasă.

Mad Max: Fury Road se va lansa în cinematografe peste aproape un an (15 mai 2015) şi îi are în distribuţie pe Tom Hardy în rolul principal, şi pe Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoe Kravitz, Riley Keough şi Rosie Huntington-Whiteley. Pe lângă pozele lansate de EW, pe care le vedeţi mai jos, a fost lansat şi un sinopsis:

MAD MAX: FURY ROAD este al patrulea film din seria Road Warrior/Mad Max a lui George Miller, regizor şi co-scenarist. Acţiunea filmului post-apocaliptic are loc într-un peisaj de desert unde umanitatea este ruptă şi unde aproape toată lumea luptă pentru a avea necesităţile vieţii.

În această lume de foc şi sânge există doi rebeli pe fugă care ar putea fi în stare să restabilească ordinea… Max (Tom Hardy, cunoscut din The Dark Knight Rises) este un om al acţiunii şi unul al cuvintelor puţine, care îşi caută liniştea sufletească după pierderea soţiei şi a copilului său. Şi Furiosa (Charlize Theron) o femeie de acţiune şi o femeie care crede că pentru supravieţuire trebuie să treacă deşertul înapoi spre locul unde a crescut.

Sursa: EW.com

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim