Joss Whedon lansează “In Your Eyes” pentru închiriat online

Duminică seara la Festivalul de Film Tribeca a avut loc premiera mondială a filmului In Your Eyes, scris şi produs de Joss Whedon şi regizat de Brin Hill. După proiecţie, cei din audienţă au avut parte de o surpriză: Joss Whedon a intervenit printr-un mesaj video în care a anunţat că, împreună cu Bellwether Pictures, a lansat filmul online şi poate fi închiriat pentru vizionare de oricine pentru 5$. Whedon nu a putut fi prezent în persoană la proiecţia de la Tribeca din cauza filmărilor pentru Avengers2: Age of Ultron. Iată mesajul scenaristului:

Dacă vreţi să vedeţi filmul In Your Eyes aveţi posibilitatea intrând pe site-ul oficial al filmului. Dar în acest caz să ţineţi seama de faptul că momentan filmul are traduceri doar în spaniolă, germană, portugheză, franceză şi japoneză. Filmul are în distribuţie printre alţii pe Zoe Kazan, Michael Stahl-David, Nikki Reed sau Mark Feuerstein.

Producătorii au ales această cale de a-şi distribui propriul film, luând exemplul altora care au făcut pasul înaintea lor, printer care amintim de Louis C.K. care a încasat o sumă frumuşică din distribuţia online a spectacolului său Live at the Beacon Theater în 2011. În cazul filmului In Your Eyes producătorii au marşat pe ideea că notorietatea acumulată de Whedon de-a lungul carierei sale, mergând de la Buffy the Vampire Slayer până la The Avengers, va adduce încasări însemnate pentru film.

Mai jos aveţi, pe post de trailer, puteţi vedea primele 3 minute ale filmului:

Sursa: inyoureyesmovie.com

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim