Jared Leto este noul Joker în “Suicide Squad” al celor de la Warner Bros.

Aseară cei de la Warner Bros. au anunţat distribuţia filmului Suicide Squad regizat de David Ayer (Fury) care va fi lansat în vara lui 2016. Majoritatea numelor le-am auzit deja asociate cu filmul în diferite zvonuri dar acum putem confirma: Will Smith, Margot Robbie, Tom Hardy , Jai Courtney, Cara Delevigne şi Jared Leto în rolul lui The Joker sunt confirmaţi pentru aducerea Suicide Squad pe marele ecran.

Filmul este despre o echipă de răufăcători care primeşte din partea guvernului şansa să se reabiliteze, cu o singură problemă: probabil că misiunea lor îi va ucide. Jared Leto va prelua rolul Jokerului de la regretatul Heath Ledger în prima apariţie într-un rol de la prestaţia care i-a adus Oscarul pentru Dallas Buyers Club, Will Smith va fi Deadshot, Tom hardy îl va interpret ape Rick Flagg, Margot Robbie va fi Harley Quinn, Jai Courtney va fi Boomerang iar Cara Delevingne (Pan) va fi Enchantress. Momentan nu a fost stabilit cine o va interpreta pe Amanda Waller, cea care supraveghează echipa (un fel de Nick Fury al celor de la DC Comics), dar se zvoneşte că Viola Davis (How to get away with murder), Octavia Spencer şi Oprah Winfrey (care ar fi şi prima variantă a celor de la Warner Bros.) sunt în cărţi pentru preluarea rolului. De asemenea, se pare că Jesse Eisenberg este în discuţii pentru a apărea în rolul lui Lex Luthor, rol cu care va debuta în Batman v Superman: Dawn of Justice.

Sursa foto: Variety.com

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim