Indiana Jones revine în 2019, revine si Harrison Ford

Harrison Ford şi Steven Spielberg se reunesc pentru încă o aventură a lui Indiana Jones. Disney a anunţat că noul film va vedea lumina zilei în vara lui 2019, mai precis în 19 iulie 2019. Harrison Ford îşi va relua rolul celui mai iubit arheolog din lumea filmului, în timp ce Stevenm Spielberg va prelua din nou frâiele regizorului, la fel ca şi la celelalte patru filme ale seriei.

Indiana Jones 5 este momentan singurul film programat penhtru debut în weekendul respectiv, însă cu o săptămână înainte momentan cei de la Disney au programată lansarea filmului The Inhumans al celor de la Marvel. Foarte probabil acest film îşi va schimba data lansării, pentru a nu avea două filme lansate de Disney care să îşi facă unul altuia concurenţă.

Noul film nu mai menţionează alţi actori sau scenariştii care se vor ocupa de acest film, dar interesant este că numele creatorului seriei George Lucas Lipseşte cu desăvârşire din anunţ. Acest lucru foarte probabil înseamnă că Lucas nu va mai avea control asupra poveştii, putânmd spera astfel la o nouă direcţie pe care cei de la Dinsey să o acorde acestui nou film al seriei.

Zvonuri despre un nou film din seria Indiana Jones au circulat încă din 2012, de când cei de la Disney au achiziţionat compania Lucas Film. Întârzierea confirmării noului film vine din prioritizarea continuării seriei Star Wars de câtre cei de la Disney.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim