“Creed” spin-off al seriei “Rocky” începe filmările în ianuarie

Anul trecut a fost anunţat cu surle şi trâmbiţe proiectul Creed, un spin-off al seriei Rocky care îl are în centru pe nepotul lui Apollo Creed, interpretat primele 4 filme ale seriei de Carl Weathers. Se pare că în sfârşit proiectul a intrat în linie dreaptă, fiind programat să înceapă filmările în ianuarie, ceea ce înseamnă ca l-am putea avea pe marele ecrane spre sfârşitul lui 2015.

Ryan-Coogler-Michael-B-Jordan

Filmul va fi regizat de Ryan Coogler, care a regizat Fruitvale Station, câştigătorul Marelui Premiu la Sundance în 2013, iar în rolul principal îl vom avea Michael B. Jordan, care a colaborat cu Coogler la Fruitvale Station. Sylvester Stallone va reveni în rolul lui Rocky Balboa. Boxerii Andre Ward şi Tony Bellew sunt de asemenea în negocieri pentru a juca în film.

Povestea filmului se învârte în jurul lui Adonis (Michael B. Jordan) nepotul lui Apollo Creed, un tânăr care deşi a fost ţinut departe de ring de familie, până la urmă ajunge să calce pe urmele bunicului său datorită talentului său înnăscut. Stallone revine în rolul lui Rocky Balboa, care a lăsat lumea boxului în spate şi care nu mai are nicio intenţie să se intoarcă în acea lume până îl întâlneşte pe tânărul Creed. Tony Bellew îl va interpreta pe Pretty Rocky Porter, adversarul lui Adonis.

Apollo Creed, bunicul lui Adonis, a fost interpretat de Carl Weathers şi în primele doua filme din serie a fost adversarul lui Rocky în ring. Cei doi au devenit prieteni până la începutul lui Rocky IV, când Ivan Drago (Dolph Lundgren) îl omoară pe Apollo în ring. Probabil de aici va veni si dorinţa lui Rocky de a-l ajuta pe nepotul acestuia.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim