Scurt-metrajul „The Gunfighter”

Mai jos, în scurt-metrajul The Gunfighter, avem o premisă foarte interesantă: ce s-ar întâmpla dacă personajele unui film ar auzi muzica şi naratorul filmului?

De obicei, într-un film există sunete care sunt auzite de personaje şi anumite sunete, cum ar fi coloana sonoră sau posibilele intervenţii ale unui narator, care nu sunt auzite de personaje şi nu le influenţează direct acţiunile. În scurt-metrajul de mai jos, un barbat intră într-un Saloon în vestul sălbatic, însă totul o ia razna când toată lumea din încăpere începe să audă o voce de bariton care începe să povestească tot ce face bărbatul şi să îi explice chiar şi gândurile. Mai mult, vocea naratorului e oferită de Nick Offerman (22 Jump Street, Parks and Recreation, We’re the Millers), iar aceasta amplifică partea comedică a filmului. Şi a ieşit o comedie la care râzi mai mult decât la multe lung-metraje.

Regizorul Eric Kissack şi scenaristul Kevin Tenglin au făcut un scurt-metraj care chiar funcţionează, iar distribuţia condusă de “naratorul” Nick Offerman este aleasă exact cum ar trebui să fie aleasă distribuţia oricărui film, adică să nu îţi poţi imagina filmul cu alţi oameni în distribuţie.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim