Controller – un nou scurtmetraj SF transformat în lungmetraj

După ce luna trecută am avut informatii despre două scurtmetraje lansate online ce vor fi transformate în lungmegtraje, iată că acum mai vine o ştire de acelaşi gen. Avem de data aceasta Controller, un scurtmetraj care este destul de vechi în mediul online, având în vedere că a făcut parte din selecţia Machinima Interactive Film Festival în 2013.

Intitulat Controller, la fel ca şi Sundays sau Leviathan, şi acesta este conceput ca un proof-of-concept şi nu ca un scurtmetraj simplu. Şi binenţeles că este SF. Acest proof-of-concept îi aparţine regizorului iranian Saman Kesh, iar cei de la Deadline declară că cei de la Fox au cumpărat drepturile pentru producerea lungmetrajului şi că îl au în vedere pe regizorul Shawn Levy (Real Steele) ca producător al viitorului film, în timp ce scenariul va fi scris de cvasi-necunoscutul Alev Aydin. Premisa este destul de simplă: o femeie răpită îşi poate controla de la distanţă iubitul, care se transform într-o maşină de ucis şi intră într-o cladire de birouri pentru a o salva. Idea şi chiar şi stilul vizual prezintă multe influenţe luate din jocuri video.

Controller a fost filmat în Taiwan şi se pare că este de fapt doar ideea pentru cel de-al treilea act al lungmetrajului. Scurtmetrajul este de fapt doar o secvenţă de acţiune pentru demonstrarea stilului visual şi al ideii şi nu îl putem judeca efectiv ca şi poveste. Mai jos aveţi scurtmetrajul Controller, urmat de un porequel al său intitulat I ___ U.


Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim