Animația scurtă Bilby

Bilby

Bilby, animația scurtă a celor de la Dreamworks, bazată pe personajul principal din Larrikins, lungmetrajul australian de animație ce nu a mai văzut lumina zilei

Bilby, animația celor de la Dreamworks produsă de Kelly Cooney și Hermann, ne aduce povestea de supraviețuire a unui mic marsupial de deșert care devine părintele adoptiv al unui mic pui în deșertul australian. Scurtmetrajul, regizat de Pierre Perifel, JP Sans și Liron Topaz, este inspirat din lungmetrajul de animație anulat Larrikins.

Bilby a fost un mediu perfect de testare pentru mai multe sisteme inovative ale studioului. În primul rând pentru această animație a fost folosit pentru prima dată Moonray, un sistem de randare cu ajutorul căruia au reușit să creeze lumină naturală realistică pentru blană, iarbă, noroi, foc sau fum. Tot pentru Bilby au fost testate noile sisteme Sprinkle și Locomotion. Primul a fost responsabil cu crearea de moloz detaliat și cu textură bogată, în timp ce al doilea sistem a ajutat la crearea diferitelor grade de locomoție ale animalelor.

Dar fără alte povești, vă las acum cu animația scurtă Bilby a celor de la Dreamworks, aflată pe lista scurtă din care vor fi alese nominalizatele la Oscar pentru categoria animație de scurtmetraj. Enjoy!

Poate ti-ar mai place sa citesti
Making of Bird Karma, animația 2D a lui William Salazar terminată în peste 20 de
Bao, cea mai nouă animație Disney-Pixar, nominalizată și favorită la Oscar 2019 pentru cea mai
Apple ne aduce micro-documentarul Lady Misaki al japonezului Jiro Konami tras în întregime cu un
Operation Jane Walk, un scurtmetraj multi-premiat realizat în întregime cu imagini din interiorul unui joc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *