Team Deakins – Podcast despre film cu Roger Deakins

Roger Deakins a pornit un podcast despre film împreună cu soția și colaboratoarea sa James Deakins numit foarte potrivit Team Deakins

Unul din cei mai apreciați directori de imagine din lume, Roger Deakins, a pornit în luna mai un podcast despre tot ce înseamnă film numit foarte inspirat Team Deakins. Asta pentru că Roger nu face singur acest podcast, ci împreună cu soția și colaboratoarea sa James Deakins. E clar că oricine știe cine e Roger Deakins va primi vestea existenței acestui podcast cu brațele deschise.

Roger Deakins este unul din cei mai buni și mai apreciați directori de imagine activi în zilele noastre, care a lucrat cu regizori mari cum ar fi Sam Mendes, Denis Villeneuve sau frații Coen, fiind nominalizat la 15 premii Oscar și câștigând statueta de 2 ori (în 2018 pentru Blade Runner: 2049 și în 2020 pentru 1917).

Podcast-ul Team Deakins a început ca un instrument de a păstra undeva răspunsurile pe care Roger și James le ofereau pe propriul site oamenilor în timpul sesiunilor de Q&A și de a împărtăși celorlalți din experiența lor și a oamenilor cu care colaborează de atâta timp. Diferitele episoade acoperă o plajă largă de subiecte din lumea filmului, cum ar fi scouting-ul de locații și abordarea în compoziție sau casting-ul, dar și discuții despre industria filmului în general. Unul din cele mai interesante episoade pentru mine este în cel în care cei doi discută cu Sam Mendes, trecând prin întreaga sa carieră de regie de film și teatru, dar cu un accent important pe filmele la care au colaborat cu regizorul (Skyfall, 1917).

Puteți urmări podcast-ul Team Deakins pe Apple Podcasts sau Spotify. Enjoy!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim