Istoria lui The Joker, de la naștere până în zilele noastre

O privire de ansamblu asupra istoriei lui The Joker, de la prima apariție în aprilie 1940 până în zilele noastre

Suntem foarte aproape de debutul pe marile ecrane al filmului Joker, în care Joaquin Phoenix ne aduce o nouă versiune a personajului care l-a terorizat pe Batman în ultimii 80 de ani, chiar dacă de data asta nu vom avea o confruntare cu Cavalerul Negru. Doar o poveste de origine, o altă poveste de origine, care nu e inspirată din benzile desenate. Am văzut în trecut o explicație pentru care Joker-ul lui Heath Ledger este antagonistul perfect în The Dark Knight. Dar acum hai să vedem care este originea personajului? Cum a apărut și cum a evoluat The Joker până în zilele noastre?

Cei de la The Take au făcut un video în care trec prin toate iterațiile prin care a trecut personajul, de la primul număr în care a apărut, până la varianta lui Joaquin Phoneix pe care o putem vedea începând cu zilele astea pe marile ecrane. Astfel, poate ne vom da seama de unde vine și ce stă în spatelse acelui zâmbet diabolic pe care îl știm așa de bine. Dar vorba multă sărăcia omului, așa că mai bine vă las să intrați în istoria lui The Joker. Enjoy!

Foto: Vox.com

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim