“Expendables 3” – making of al şedintei foto pentru Vanity Fair

În luna mai, în timpul Festivalului de la Cannes, când membrii distribuţiei Expendables 3 au luat cu asalt Cannes-ul călare pe tancuri (sau taburi pentru cârcotaşi, deşi ei tot tancuri le spun), aceştia au participat şi la o sedinţă foto pentru Vanity Fair. Cei care au fost prezenţi la şedinţa foto sunt Sylvester Stallone, Kellan Lutz, Mel Gibson, Randy Couture, Jason Statham, Harrison Ford, Ronda Rousey, Glen Powell, Dolph Lundgren, Kelsey Grammer, Arnold Schwarzenegger, Victor Ortiz, Wesley Snipes şi Antonio Banderas. Ei au fost fotografiaţi de Jonathan Becker, cel care lucrează cu Vanity Fair de peste treizeci de ani. Terry Crews şi Jet Li lipsesc din motive obiective, fiind ocupaţi cu filmări pentru următoarele lor filme.

Expendables 3

Şi iată că am ajuns la a treia parte a seriei, deşi înaintea primului film multă lume era sceptică în legătură cu succesul filmului, spunând că aceşti eroi ai filmelor de acţiune din ani ’80-’90 nu mai pot să atragă spectatori şi în zilele noastre. Şi s-au înşelat amarnic. Deşi luaţi separat într-adevăr filmele lor nu mai produc la box-office ca pe vremuri, iată că punându-i împreună, chiar dacă mulţi sunt trecuţi bine de 50 de ani, în nişte filme care nici nu se iau în serios foarte mult (şi bine fac) reuşesc să facă treabă destul de bună în box-office-ul dominat în zilele noastre de mega-producţii cu super-eroi sau roboţi.

53c0281dd547558a0d73658a_expendables-cast-vanity-fair-ss01

Şi iată că pe lânga cei care revin film de film (Stallone, Statham, Lundgern, Li, Crews, Schwarzenegger, Couture) în fiecare film găsesc staruri cel puţin la fel de mari ca şi ei pentru a prelua rolurile negative. În primul film i-am avut pe Eric Roberts, Steve Austin sau David Zayas (Dexter), dar şi pe Mickey Rourke într-un rol de tată spiritual al grupului, în cel de-al doilea film în sfârşit a acceptat şi Jean Claude Van Damme intrarea în franciză cu principalul rol negativ al filmului, mai apare Scott Adkins tot în rol negative, îl mai avem pe Chuck Norris într-o apariţie episodică de zile mari, iar rolurile lui Bruce Willis şi Arnold Scwarzenegger (între timp nu mai era guvernator) au fost mărite de la simple cameo-uri la roluri secundare. Iar în al treilea film parcă avem cei mai mulţi oameni noi adăugaţi: Mel Gibson, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Harrison Ford, asta ca să enumăr doar numele mari adăugate în distribuţie. Dacă ne uităm la trailer, putem spera ca acest film să se apropie mai mult de primul film din serie, cel regizat de Stallone însuşi, având în vedere că al doilea film din serie a fost considerat de toată lumea inferior predecesorului său.

53c0280b21a602ab3bf6e293_expendables-cast-vanity-fair-ss15

Expendables 3 ia cu asalt marile ecrane din SUA peste o luna, în 15 august, în timp ce la noi va rula cu o săptămână mai târziu. Mai jos vă las cu un video de la realizarea şedintei foto pentru Vanity Fair, iar dacă vreţi să vedeţi galeria foto completă, vă invit să intraţi pe site la Vanity Fair.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim