Sfaturi de la Canon pentru întreţinerea camerei tale şi a obiectivelor

Pentru că în timp camerele şi obiectivele pot să se uzeze destul de mult, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să avem grija de ele, să le curăţăm în mod regulat şi să încercăm în felul ăsta să minimizăm cauzele care ar putea duce la uzură. Cei de la Canon au lansat un video care ne prezintă câteva informaţii de bază despre întreţinerea camerei şi a obiectivelor.

Una din cele mai bune metode pentru a evita depunerea prafului pe sensor este să ne asigurăm că nu avem praf pe spatele lentilei sau pe capacul ei. Plus că, chiar dacă nu e recomandat să folosim aer compresat direct pe senzor, cum se spune şi în video-ul de mai jos, acesta se poate folosi pe alte părţi mai puţin sensibile ale camerei şi ale obiectivului. Dar cel mai bine vă las cu video-ul celor de la Canon (chiar dacă e făcut de Canon, principiile se aplică şi la alte modele de camere) unde se explică mult mai exact ce să facem pentru întreţinerea camerelor şi a obiectivelor.

Sursa: Canon Watch

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim