Machiajul în „Bad Grandpa”

Chiar dacă nu a câştigat Oscarul pentru cel mai bun machiaj, Stephen Prouty a depus o muncă impresionantă pentru a-l transforma pe Johnny Knoxville în bătrânul isteric de 86 de ani Irving Zisman pentru filmul “Jackass Presents: Bad Grandpa”. Şi s-a muncit din greu pentru a putea să-i ofere lui Knoxville  flexibilitatea de care avea nevoie. De asemenea, echipa a trebuit să treacă de la latex la silicon şi să facă bucăţile de silicon să fie mai subţiri si mai moi şi astfel să aibă mişcări mult mai naturale.

Pentru aplicarea a 10 bucăţi de proteze de silicon pentru machiaj (inclusiv organe genitale false), cu tot cu bucăţi de păr, echipa a avut nevoie de puţin sub trei ore. Au avut două zile de filmări full-body în care echipa a avut nevoie de 2 ore în plus, inclusive pentru aplicarea manuală de fire de păr grizonate pe abdomen şi pe spate. Din păcate rezultatele acestor două zile de filmare nu sunt văzute, căci în varianta finală a filmului Knoxville poartă un tricou în respectiva scenă.

Jackass_Presents-_Bad_Grandpa_12

Cea mai mare provocare pentru echipa de machiaj a reprezentat-o faptul că oamenii trebuiau să creadă ce văd, iar machiajul trebuia să reziste o zi intreagă în lumina soarelui şi să reziste. “Am folosit o tehnică nouă pentru buze, unde am folosit un material nou numit Bondo, un fel de lipici îngroşat pe care l-am manipulat pentru proteze. Acest lucru i-a permis o paleta mare de expresii pe faţă dar ne-a ajutat şi pe noi să îl ţinem lipit.”

Mai jos puteţi vedea trailerul filmului şi apoi un mic filmuleţ Behind the scenes, în care mai puteţi vedea detalii de la filmări.

Link: indieWIRE

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim