Despre

Salut, sunt Cosmin și de câțiva ani buni vă aduc pe acest blog lucruri deosebit de interesante din lumea filmului, atât din fața cât și din spatele camerelor de luat vederi.

Acest blog s-a născut dintr-o pasiune pentru filme și pentru tot ceea ce înseamnă filmmaking, producție și distribuție de film. Pasiunea mi-a fost dezvoltată de mic copil, atunci când tatăl meu mă ducea la filme în cinematografele din Cluj, prezentându-mi în același timp și ce se întâmplă în partea nevăzută a unui cinematograf și anume camera de proiecție.

Pasiunea pentru film nu s-a rezumat doar la a scrie pe acest blog, ci și la a participa la diferite evenimente, workshop-uri și activități „film related”, cum ar fi:

  • participarea la prima ediție a Transilvania Talent Lab, în cadrul TIFF, cu un proiect de aplicație web special creată pentru lumea filmului, care se află acum în curs de creare a unui MVP;
  • participarea la workshop-ul 2 Day Film School, ținut de americanul Dov Simens la Cluj;
  • binenteles nu puteam închide lista fără un rol într-un film: Dragomir din filmul Chuck Norris vs Comunism.

Dacă vrei să îmi transmiți orice mesaj, te aștept să îmi scrii pe adresa de email facemfilm@gmail.com sau pe pagina de facebook. Iar dacă îți place ce citești pe acest site, poți să te abonezi la newsletter-ul meu prin formularul de mai jos. Promit că nu te voi spama, ci îți voi trimite cele mai interesante articole și știri ale săptămânii, la început de weekend.