10 actori celebri care au început ca figuranţi

Pentru că în zilele astea trec printr-o experienţă inedită pentru mine, în sensul că am un rol mic într-o producţie ce se filmează zilele astea prin zonă, m-am gândit să ne uităm astăzi la 10 actori celebri care au început de jos, din postura de figuranţi.

Brad Pitt

Unul din cei mai actori de la Hollywood, Pitt a început ca un figurant în anii ’80 în filme ca Less Than Zero (Robert Downey Jr., James Spader) interpretând un participant la o petrecere, No Man’s Land (Charlie Sheen, D.B. Sweeney) în rolul unui ospătar sau No Way Out (Kevin Costner, Gene Hackman) în care apare într-o scenă cu Kevin Costner.

Channing Tatum

Înainte de a ajunge să joace în filme ca Step Up, Tatum a avut o apariţie meteorică în War of the Worlds în scena cu biserica, una din primele lui apariţii pe ecran.

Reneé Zellweger

Înainte de a fi Bridget Jones, Zellweger a debutat în rolul Fată în maşina albastră în filmul Dazed and confused.

05_Flatbed_1 - MAY

Clint Eastwood

În anii ’50, când avea în jur de 20 de ani, Eastwood lucre destul de des ca şi figurant, în filme ca Revenge of the Creature, în care a interpretat un asistent laborant.

Sylvester Stallone

La începutul carierei sale, pe lângă cunoscutul film soft-porn Party at Kitty and Stud’s, Stallone a apărut ca şi figurant în Bananas, filmul lui Woody Allen din 1971 sau Klute (Jane Fonda).

Matt Damon

Când avea doar 18 ani, Matt Damon a avut o apariţie în Mystic Pizza (Julia Roberts) şi în Field of Dreams (Kevin Costner)

Ben Affleck

Affleck a apărut şi el ca figurant în Field of Dreams, alături de prietenul Matt Damon, dar şi în Buffy, the Vampire Slayer în rolul unui jucător de baschet.

Bruce Willis

Înainte să cunoască celebritatea cu serialul Moonlightning sau cu filmul Die Hard, Bruce Willis a avut destule apariţii ca figurant, printre care şi în drama The Verdict (Paul Newman)

Megan Fox

Când Megan avea doar 15 ani a apărut într-o scenă în Bad Boys 2 (Will Smith, Martin Lawrence) ca o dansatoare pe bar într-un club.

Jean Claude Van Damme

Şi Van Damme a început făcând figuraţie în diferite filme, printre care a fost şi o apariţie în Missing in Action (Chuck Norris) interpretând şoferul unei maşini.

Spread the love

One thought on “10 actori celebri care au început ca figuranţi”

  1. Pingback: 10 exemple de audiţii ale actorilor celebrii | Facem Film
  2. Trackback: 10 exemple de audiţii ale actorilor celebrii | Facem Film

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim